Kaj Larsen A/S tjente over 5 mio. kr. efter skat
Illustrationsfoto

Kaj Larsen A/S tjente over 5 mio. kr. efter skat

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 20-9-22 - 12:18

NYKØBING - Der er kommet nyt årsregnskab for VVS-firmaet Kaj Larsen A/S på Vangen i Nykøbing, som viser et resultat på over 5 millioner kroner efter skat.


Stor fremgang
Med en omsætning på 125 mio. kr. og et udbytte på 2 mio. kr. leverer selskabet et samlet resultat for året på 5,44 mio. kr. Året før var overskuddet på 3,6 mio. kr..

Regnskabet viser en samlet egenkapital på 10,2 mio. kr., hvilket - på trods af virksomhedens positive resultat - er et fald i forhold til sidste års regnskab, hvor egenkapitalen lå på 14,3 mio. kr.


Effektivisering
Selskabets aktiviteter er består af installationsforretning med udførsel af VVS-, el- og kloak arbejde på fast ejendom, samt i forbindelse med opførelse af nybyggeri og lignende.

Selskabet har i regnskabsåret forsat udviklingen og effektiviseringen af selskabets forretningsgang og aktivitetsområder samt aktivt inddraget nøglemedarbejdere og forretningspartnere i selskabets ejerkreds og ledelse, som bidrager med forretningsmæssig og økonomisk udvikling af selskabets aktiviteter og indtjening.

Selskabet har i regnskabsåret opkøbt en virksomhed, som en del af selskabets strategi. Yderligere er selskabet fusioneret med flere datter- og søsterselskaber, således at den samlede struktur i selskabet er blevet forenklet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.