Kaj Larsen A/S betaler 9 mio. kr. i udbytte
Illustrationsfoto

Kaj Larsen A/S betaler 9 mio. kr. i udbytte

AF BJARNE HANSEN / Fredag 29-10-21 - 11:56

NYKØBING - Med en omsætning på 102 millioner kroner og et udbytte på 9 mio. kr. leverer Kaj Larsen A/S på Vangen i Nykøbing et samlet resultat for året på 3,6 mio. kr.


Dette er en vækst på 15 procent i forhold til regnskabet fra 2020.

Regnskabet viser en samlet egenkapital på 14,3 mio. kr., hvilket er en stigning i forhold til sidste års regnskab, hvor egenkapitalen lå på 10,1 mio. kr.

Selskabets aktiviteter er består af installationsforretning med udførsel af VVS-, el- og kloak arbejde på fast ejendom, samt i forbindelse med opførelse af nybyggeri og lignende.

Selskabet har i regnskabsåret opkøbt en virksomhed, som en del af selskabets strategi. På samme måde planlægger selskabet at fusioner datter- og søsterselskaber, således at den samlet struktur for den videre drift bliver forenklet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.