Indhegning af Solvognen snart klar
Illustrationsfoto

Indhegning af Solvognen snart klar

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 13-6-20 - 11:23

HØJBY - Afgrænsning med levende og fysisk hegn samt opsætning af låger ved ind- og udgange til de grønne arealer omkring plejecenter Solvognen forventes at være færdigt inden sommerferien eller senest midt i juli, oplyser Odsherred Kommune.


Der er lige nu ingen afgrænsning omkring Plejecenter Solvognen, herunder Lynghuset og Sejrsbo som er beliggende i et villakvarter med trafikerede veje og nærliggende naturarealer med sø, enge og marker.

Beboerne er meget dårlige og oftest ikke i stand til at færdes alene i trafikken, hvilket kan skabe farlige situationer.


Omkring husene er der terrasser og græsplæner afbrud af levende hegn i form af klippede hække i højde af ca. 120 cm.

Opsætning af fysisk hegn omkring Plejecenter Solvognen, som placeres i naturlig forlængelse af de eksisterende hække, vil kunne skabe et trygt miljø, hvor beboerne kan færdes. Det vil skabe sammenhæng mellem de forskellige huse og invitere til, at beboerne kan gå tur på plænerne eller benytte terrasserne omkring centrets huse, oplyser kommunen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU