Indbrud i Rørvig og tyveri i Nykøbing
Illustrationsfoto

Indbrud i Rørvig og tyveri i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Mandag 20-11-23 - 15:03

RØRVIG / NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi rapporterer om to seneste hændelser af kriminalitet i området.


I Rørvig har der været et indbrud i et fritidshus beliggende på Skovduevænget. Detaljerne omkring indbruddet, herunder tidspunktet og omfanget af tyveriet, er endnu ikke offentliggjort af politiet. De opfordrer eventuelle vidner eller personer med relevant information til at kontakte dem.


Samtidig er der rapporteret om et tyveri fra et køretøj på Brombærstien i Nykøbing. Omstændighederne omkring dette tyveri er ligeledes under efterforskning, og politiet søger oplysninger, der kan føre til identifikation af gerningspersonerne.


Midt- og Vestsjællands Politi arbejder aktivt på begge sager og opfordrer borgere i området til at være ekstra opmærksomme og sikre deres ejendomme. De understreger vigtigheden af at rapportere mistænkelig adfærd og at sikre beviser i tilfælde af kriminelle handlinger.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.