Indbrud i Nykøbing Bibliotek
Arkivfoto: Google

Indbrud i Nykøbing Bibliotek

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 15-9-22 - 13:36

NYKØBING – Der har natten mellem tirsdag og onsdag været indbrud på Nykøbing Bibliotek på Vesterbro Torv i Nykøbing, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Fire lænestole stjålet
Det var personalet på biblioteket, der onsdag morgen anmeldte indbruddet, og at fire lænestole var blevet stjålet.

En patrulje fra den lokale nærpolitistation foretog efterfølgende en undersøgelse på gerningsstedet, hvor et trådhegn var blevet opbrudt, før tyven derefter havde brudt en terrassedør op for at få adgang til selve biblioteket.


Vidne så knallertkører
Senere på dagen fik politiet kontakt med et vidne, som kl. ca. 06:00 onsdag morgen havde set en knallertkører transportere en af de stjålne stole væk på knallerten.

Der var tale om en spinkel person iført en mørk jakke, som var kørende på en larmende knallert med et sort skjold. Knallertkøreren var kørt i retning mod Billesvej og derefter i ukendt retning.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt ved biblioteket i løbet af natten, eller som har set den pågældende knallertkører medbringende en lænestol under kørslen gennem byen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.