Indbrud i fritidshuse skaber uro i Odsherred
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Indbrud i fritidshuse skaber uro i Odsherred

AF BJARNE HANSEN / Mandag 13-11-23 - 13:06

ODDEN / RØRVIG - Midt- og Vestsjællands Politi rapporterer om to indbrud i fritidshuse i det nordlige Odsherred, der fandt sted i løbet af den seneste weekend. Disse indbrud, som har skabt bekymring blandt lokale beboere og fritidshussejere, har fundet sted i Yderby Lyng, Sjællands Odde, og i Rørvig.


Det første indbrud blev anmeldt i et hus på Duevej, Yderby Lyng, Sjællands Odde. Det andet fandt sted på Elsdyrvej i Rørvig. Detaljer om, hvad der er blevet stjålet eller omfanget af skaderne, er endnu ikke offentliggjort af politiet.

Lokale beboere og fritidshussejere er blevet opfordret til at være ekstra årvågne og sikre deres ejendomme. Politiet anbefaler at installere gode låse, sikkerhedsbelysning og eventuelt alarm-systemer for at afskrække potentielle indbrudstyve.


Disse indbrud føjer sig til en række lignende hændelser i regionen, hvilket har skabt en øget følelse af utryghed i samfundet. Politiet har øget deres patruljering i området og arbejder tæt sammen med lokalsamfundet for at forebygge yderligere kriminalitet.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer alle, der har oplysninger om disse indbrud, til at kontakte dem via deres officielle kontaktveje. Samarbejdet mellem politi og borgere er afgørende for at løse disse sager og sikre trygheden i området.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.