Indbrud i fritidshus i Rørvig efterforskes
Illustrationsfoto

Indbrud i fritidshus i Rørvig efterforskes

AF BJARNE HANSEN / Fredag 17-11-23 - 10:36

RØRVIG - Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker et indbrud i et fritidshus beliggende på Telegrafvej i Rørvig. Hændelsen blev anmeldt til politiet, der nu er i gang med at samle information og spor i sagen.


Detaljer om indbruddet er stadig knappe, idet politiet endnu ikke har offentliggjort specifikke oplysninger om hændelsesforløbet eller omfanget af indbruddet. Ligeledes er der ingen oplysninger om, hvad gerningsmanden eller gerningsmændene eventuelt har stjålet fra ejendommen.


Indbrud i fritidshuse, især i perioder, hvor de ikke er beboet, udgør et vedvarende problem i mange områder. Sager som denne fremhæver vigtigheden af at sikre fritidshuse, samt at naboer og lokalsamfund er opmærksomme og rapporterer mistænkelig aktivitet.


Politiet opfordrer borgere, der måtte have set eller hørt noget mistænkeligt omkring Telegrafvej i den relevante tidsperiode, til at tage kontakt med dem. Enhver information, uanset hvor lille den synes, kan være værdifuld i efterforskningen af denne sag.

Samtidig arbejder politiet på at indsamle beviser og lede efter spor på gerningsstedet, i håbet om at opklare sagen og bringe gerningsmanden eller gerningsmændene for retten.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.