Grundejer ønsker indkørsel via boldbane
En husejer på Grundtvigsvej ønsker at få indkørsel til sin baghave via boldbanen på Billesvej. Arkivfoto: Google

Grundejer ønsker indkørsel via boldbane

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 30-9-20 - 10:53

NYKØBING - Odsherred Kommune behandler en noget usædvanlig sag, hvor en husejer på Grundtvigsvej ønsker at få indkørsel til sin baghave via boldbanen på Billesvej.


Husejeren ønsker at kunne skubbe eller trække sin campingvogn frem og tilbage til egen baghave ved at etablere en åbning i det kommunale boldhegn.

Borgerens opfattelse er, at der ikke er plads til parkering af campingvognen ved huset og at ejerens sønner ønskede at benytte campingvognen til overnatning.


Kommunens administration har givet husejeren afslag, men formanden for Miljø- og Klimaudvalget, Paw Pedersen (DF) ønsker at få sagen i Miljø- og Klimaudvalget.

Kommunen har beregnet, at det vil koste 24.000 kroner at få etableret en låge i trådhegnet. Udgiften skal afholdes af husejeren, hvis der gives tilladelse.


Hvis grundejeren på Grundtvigsvej får tilladelse, så vil det iføkge kommunens administration betyde, at alle andre borgere i kommunen skal kunne få adgang hen over et grønt kommunalt areal, da borgerne skal behandles ud fra lighedsprincippet.

Der er endnu en barriere for grundejeren, for hvis der opnås tilladelse, så vil anvendelsen af campingvognen blive omfattet af byggeloven. Men en campingvogn, der benyttes til beboelse, kan ikke overholde reglementets krav om bl.a. brandsikkerhed og energikrav, fremhæver administrationen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.