Grim oplevelse for 64-årig bilist fra Nykøbing
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Grim oplevelse for 64-årig bilist fra Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Mandag 5-10-20 - 15:50

NYKØBING - En 64-årig mand fra Nykøbing og et ældre ægtepar fra Højby var natten til søndag ude for en grim oplevelse, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Søndag kl. 00:02 anmeldte den 64-årige mand, at han havde fået påkørt sit sidespejl af en bil, som ikke var standset efter uheldet.

Ifølge den 64-årige kørte begge biler ad Rute 21 mod nord, hvor bilen bag ham havde en aggressiv kørsel og kørte tæt på den 64-åriges bil ad flere omgange.

Ved Nr. Asmindrup, hvor vejen overgår fra en til to vognbaner, begyndte bilen bagved at overhale den 64-årige. Her ramte bilen den 64-åriges sidespejl, hvorefter bilen accelererede og kørte væk fra stedet.

Den 64-årige var uskadt men rystet oven på oplevelsen.


Endnu en bil påkørt
Kl. 00:05 anmeldte et ægtepar i 70´erne fra Højby, at også de netop var blevet påkørt af en flugtbilist, da de kørte ad Rute 21 mod nord i Grevinge ved Ny Holbækvej.

Manden som førte parrets bil, opdagede en bagfrakommende bil i bakspejlet, som kørte i høj fart. Bilen overhalede ægteparret, men ramte i den forbindelse parrets bil på venstre side af bagsmækken.

Bilen fik skader ved hjulet, så parret ikke kunne køre videre.

Ægteparret var uskadte efter påkørslen og fik et lift hjem af politiet.


Fandt ikke flugtbilist
En patrulje kørte til stedet, men fandt ikke frem til den flygtede bil, som politiet mistænker har været indblandet i begge påkørsler.

Det var mørkt på uheldstidspunktet og derfor ikke muligt at beskrive bilen nærmere.

Politiet søger vidner i sagen, som kan have set et uheld eller et bil på rute 21, som kørte hasarderet, og som muligt har skader på front eller højre side.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.