Gravid kvinde fra Odsherred dræbt i Holbæk
Foto: Presse-fotos.dk

Gravid kvinde fra Odsherred dræbt i Holbæk

AF BJARNE HANSEN / Fredag 4-11-22 - 07:07

ODSHERRED - En 37-årig kvinde af afghansk herkomst og med afghansk statsborgerskab blev sent torsdag aften dræbt med flere knivstik, da hun fik fri fra arbejde på et plejecentre i Holbæk.


Overfaldet med kniv
Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl. 23.10 torsdag aften melding om, at en kvinde blev overfaldet med kniv på Samsøvej i Holbæk.

Den første patrulje, der ankom til stedet, fandt en 37-årig gravid kvinde fra Odsherred ramt af flere knivstik. Kvinden blev bragt til sygehuset i Holbæk, hvor det blev konstateret, at hun var afgået ved døden. Kvinden var gravid, og efter overfaldet var barnet fortsat i live, oplyser politiet.


Trukket ud af sin bil
Den foreløbige efterforskning viser, at kvinden netop havde fået fri fra arbejde, da hun i sin bil blev overfaldet af en endnu ukendt gerningsmand, der stak hende flere gange og trak hende ud af bilen. Et vidne forsøgte at gribe ind og tage fat i gerningsmanden men kunne ikke forhindre drabet.

Gerningsmanden beskrives som 18-19 år og formentlig af anden etnisk herkomst end dansk.

- Vi har indledt en omfattende efterforskning. På nuværende tidspunkt har vi ikke mistanke til nogen konkret gerningsmand og vi kan heller ikke endnu sige noget om, hvad der har været motivet til drabet, siger efterforskningsleder politikommissær Martin Eise Eriksen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.