Fuld svensker skabte utryghed på Algade
Illustrationsfoto

Fuld svensker skabte utryghed på Algade

AF BJARNE HANSEN / Mandag 17-6-19 - 11:48

NYKØBING - Lørdag aften skabte en 58-årig beruset mand utryghed på Algade i Nykøbing og endte med at blive anholdt, oplyser Midt- og vestsjællands Politi.

Kl. 18:34 fik politiet den første af flere anmeldelser om en mand, der både råbte ad folk og nogle gange kom dem i møde med en truende attitude.

Politiet kørte til området og fik kontakt til en 58-årig, spirituspåvirket mand fra Sverige. Han oplyste at holde til på et bosted i Holbæk-området trods sin adresse i Sverige.

Dansk politi havde dog flere udestående med manden, der havde tre efterlysninger til konstatering af sin bopæl og vedtagelse af bøder. Det fik politiet klaret med ham og fik tillige talt ham til ro, inden han blev bortvist fra området.

Ville i slagsmål
Kl. 23:24 var den gal igen i Nykøbing, idet den 58-årige ud fra anmeldelser til politiet forsøgte at komme i klammeri med tilfældigt forbipasserende.

Politiet kunne efterfølgende konstatere, at den 58-årige fortsat var påvirket af spiritus og tilsyneladende ikke havde taget ved lære af den tidligere bortvisning fra området. Derfor så politiet sig nødsaget til at frihedsberøve manden for at genoprette roen i området og med henblik på afrusning af ham i detentionen på politistationen i Roskilde.

Han blev løsladt søndag morgen, oplyser politiet.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.