Fuld mand fra Nykøbing årsag til uro i Holbæk
Illustrationsfoto

Fuld mand fra Nykøbing årsag til uro i Holbæk

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 25-3-21 - 11:48

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi har sigtet en 39-årig mand fra Nykøbing, som onsdag middag skabte uro på Holbæk Station.


Skabte utryghed
Kl. 12:09 fik politiet en anmeldelse om, at et par mænd skabte utryghed ved deres adfærd på Holbæk Station. Især den ene ville ikke rette sig efter henstillinger om at følge ordensreglerne, herunder at undlade rygning på stationsområdet.

En patrulje fik på stedet kontakt til den 39-årige fra Nykøbing, som var den mest uroskabende mand. Han blev anholdt på grund af beruselse og sin verbale adfærd over for de personer, der havde påtalt hans adfærd.


I detentionen
Den 39-årige blev, efter et lægetilsyn, anbragt i detentionen til afrusning og senere sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af adfærden ved togstationen.

Den anholdtes kammerat forsvandt fra området og blev ikke sigtet for noget.

Den 39-årige blev løsladt sidst på eftermiddagen og kan nu afvente en bøde i sin e-boks.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.