Fristed på Nakke
Fotos: Nybolig

Fristed på Nakke

ANNONCEINDHOLD

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 22-4-20 - 09:59

BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er et sommerhus på Enggårdsvej på Nakke med et boligareal på 73 kvadratmeter.

Fritidshuset ligger med udsigt over åbne marker og området byder på unikke naturoplevelser på det fredede fuglereservat Hov Vig, og i Rørvig er der rig mulighed for alle de klassiske ferieaktiviteter.

Selve huset er indrettet med entré, to værelser samt master bedroom med egen udgang til den store og sydvendte træterrasse.



Der er også badeværelse, stort køkkenalrum med kogeø i åben forbindelse til både spise- og opholdsstue med centralt placeret brændeovn. Fra stuen er der endnu en udgang til den træterrasse som løber lange hele husets sydlige facade.

Fra den overdækkede terrasse er der adgang til anneks med et godt soveværelse. På den nordlige side af huset er der ligeledes carport og to gode redskabsrum.

Haven er privat og godt afskærmet for indkig.









Kontantpris: 1.995.000 kr.
Udbetaling: 100.000 kr.
Brutto: 8.671 kr.
Netto: 7.373 kr.

Link:
Nyboligs omtale og flere fotos


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.