Frækt tyveri  i Nykøbing menes opklaret
Tyveriet blev filmet på butikkens overvågningskamera, så der var et godt signalement. Arkivfoto

Frækt tyveri i Nykøbing menes opklaret

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 21-1-21 - 11:27

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi mener at have opklaret et frækt tyveri hos Expert/Punkt1 på Algade i Nykøbing i august 2018.


Koldblodig butikstyv
Politiet har tiltalt en 40-årig mand fra Ballerup for tyveriet, som fandt sted 3. august kl. 11:36.

Manden forlod butikken med otte Ipads, otte HMDI til minidisplay port, fem JBL Clip og en Samsung Tablet til en samlet værdi på 29.710,11 kroner.

Butikschef Bastian Olsen fortalte samme dag til Nykøbing Avis, at tyven havde en medhjælper og de udnyttede travlheden i butikken til at få fat i en kasse, som netop var ankommet med fragtmand og ved at blive pakket ud.


Filmet på video
Tyveriet blev filmet af butikkens overvågningskamera. Videooptagelserne afslørede, hvordan tyveriet gik til:

En mand kom ind i butikken og så en kasse med iPads. Han gik rundt i butikken og ringede til sin ven, som så kom ind, kigger sig omkring og venter på alle tre ansatte i butikken var optaget med kunder.

Der gik 35 minutter fra den anden mand kom ind i butikken, til han var gået med papkassen.


Indbrud i REMA 100
Den 40-årige er også tiltalt for et indbrudstyveri i lageret i REMA 1000 på Roskildevej i Holbæk 26. oktober 2018.

Her stjal den 40-årige sammen med en endnu uidentificeret medgerningsmand tobaksvarer for en samlet værdi af 108.360 kr.

Tyveriet skete ifølge anklageskriftet på samme måde som i Nykøbing, hvor medgerningsmanden i butikken holdt øje med personalet, mens tyveriet fandt sted.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.