Forsamlingshuse skal styrke kulturlivet
Der skal flere kulturelle begivenheder ud i de lokale forsamlingshuse, er kommunens oplæg. Arkivfoto

Forsamlingshuse skal styrke kulturlivet

AF BJARNE HANSEN / Mandag 15-6-20 - 09:18

NYKØBING - Odsherred Kommune ønsker at forsamlingshusene i fremtiden kommer til at spille en endnu større kulturel rolle i lokalsamfundene.


Kultur- og Folkeoplysningsudvalget har planlagt dialogmøde med forsamlingshusene den 11. august og her deltager leder af Odsherred Bibliotek og Kulturhuse, Jesper Berthelsen komme med et kort oplæg til inspiration omkring, hvordan forsamlingshusene kan samarbejde med kulturinstitutioner om aktiviteter i lokalsamfundene, så de på den måde også kan tage del i udvikling af lokalsamfund.


Forsamlingshusene på Odden og i Stenstrup, Lumsås, Nr. Asmindrup og Egebjerg er selvejende institutioner, men modtager årligt et driftstilskud for at stille lokaler til rådighed for folkeoplysende foreninger hjemmehørende i Odsherred Kommune. Det enkelte forsamlingshus kan dispensere herfor og åbne for gratis udlån til en bredere kreds, f.eks. lokale borgergrupper og andre aktører, som forsamlingshuset selv godkender.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU