Forsamlingshus vil være uafhængig af tilskud
Arkivfoto

Forsamlingshus vil være uafhængig af tilskud

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 16-7-20 - 10:44

EGEBJERG - Bestyrelsen i Egebjerg Kultur-og Forsamlingshus er glad for sit tilskud fra Odsherred Kommune, men vil ikke være afhængig af støtten, konstaterede formanden for bestyrelsen, Karl Otto Nielsen på onsdagens generalforsamling.


Odsherred Kommune ydede sidste år et tilskud på 70.000 kr., som er bevilget ud fra de aktiviteter forskellige foreninger afholdt i huset.

- Det er blevet politisk besluttet, at det forventede mindre aktivitetsniveau i 2020, grundet Covid-19, bliver kompenseret, så vi får samme tilskud for 2020 som 2019, kunne Karl Otto Nielsen oplyse.


Giver sikkerhed
- Det kommunale tilskud giver en vis sikkerhed for driften, specielt når der bakkes op i specielle situationer som i øjeblikket. Men vi skulle nødig være dybt afhængige af sådan et tilskud.

Vi har en rigtig fin medlemsskare som betaler kontingent, og det bliver til næsten 25.000 kr. årligt.

Fra bestyrelsens side vælger vi ikke at sætte kontingentet op. Dette med håb om at endnu flere vil støtte med et medlemskab, sagde Karl Otto Nielsen, som opfordrede forsamlingen til at forsøge at skaffe flere medlemmer af Egebjerg Kultur- og Forsamlingshus.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU