Forsamlingshus ønsker borgernes støtte
Forsamlingshuset har i mere end 125 år været rammen om mange aktiviteter. Arkivfoto

Forsamlingshus ønsker borgernes støtte

AF BJARNE HANSEN / Fredag 19-6-20 - 06:03

SJÆLLANDS ODDE - Odden Forsamlingshus mangler penge til driften og appellerer til borgerne om at blive støttemedlemmer.

Forsamlingshuset har i mere end 125 år været rammen om familiesammenkomster, møder, kurser, generalforsamlinger og bankospil, zumba og yoga samt pensionistforeningens aktiviteter. Desuden er forsamlingshuset valgsted, når der afholdes kommunal- og folketingsvalg.

Nu håber bestyrelsen, at borgerne vil støtte op om forsamlingshuset ved at tegne et medlemskab, som koster 100 kr. årligt.


Forsamlingshusets bestyrelse sørger sammen med mange dygtige medarbejdere for at drive huset, så det altid fremstår indbydende.

“Dette kræver en stor arbejdsindsats og mange penge, som ikke altid kan komme ind alene på udlejning. Vi har derfor behov for din støtte”, skriver bestyrelse, som ligesom medarbejderne arbejder ulønnet.

Huset udlejes til personer over 25 år, men ikke til ungdomsfester og privat kommercielle arrangementer.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU