Forældre i slagsmål foran institution i Nykøbing
Politiet fik anmeldelse om slagsmålet, og optaget rapport, men endnu ikke sigtet nogen. Arkivfoto

Forældre i slagsmål foran institution i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Fredag 28-8-20 - 11:20

NYKØBING - Der blev torsdag morgen meldt om slagsmål mellem to mænd ved en børneinstitution på Vinkelvej i Nykøbing, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Kl. 09.05 fik politiet anmeldelsen om , at to mænd havde været i slagsmål tidligere på morgenen.

Politiet fik kontakt til en 38-årig mand fra Nykøbing og senere en 41-årig mand fra Nykøbing, der kl. ca. 08.30 begge var kørt til børneinstitutionen i bilen for at aflevere deres børn i det kraftige regnvejr.


Den 38-årige havde påtalt den 41-åriges parkering på grund af besvær med at komme ind til institutionen, hvilket havde resulteret i noget håndgemæng mellem mændene. Herunder var et vidne kommet til stedet og overværede en del af uordenen.

Vidnet har politiet også afhørt for at få belyst omstændighederne i sagen, hvor politiet nu vurderer, hvorvidt der er grundlag for at sigte nogen af parterne for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet den 38-årige havde pådraget en mindre alvorlig kvæstelse på næsen ved håndgemænget.





FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.