Fonden Geopark overtrådte momsloven
Arkivfoto: Bjarne Hansen

Fonden Geopark overtrådte momsloven

AF BJARNE HANSEN / Fredag 29-7-22 - 08:21

NYKØBING - Fonden Geopark Odsherred, der står bag turistbureauet og udlejningsbureauet Feriepartner i det gamle tinghus på Holtets Plads i Nykøbing, får kras kritik af Beierholm Revisor i fondens årsregnskab.


I strid med momsloven
Revisionen skriver, at ”i strid med momsloven er der i årets løb ikke indsendt korrekte momsangivelser til skattemyndighederne, hvorved ledelsen kan ifalde ansvar”.

Årsregnskabet for Fonden Geopark Odsherred viser et overskud på 474.384 kroner mod 439.457 året før.

Egenkapitalen er opgjort til 2.895.338 kr.

Regnskabet viser en omsætning på 21,7 mio. kr.


Udlejer feriehuse
Firmaet er ledet af adm. dir. Morten Egeskov, og fondens erhvervsmæssige aktiviteter består af udlejning af feriehuse, formidlingsaktiviteter, salg af relevante publikationer, marketingydelser samt diverse udviklingsprojekter i henhold til fondens vedtægter og formål.

Fonden overtog 1. juli 2021 driften af VisitOdsherred, og fondens aktiviteter er dermed udvidet til at vedrøre turismefremme i Odsherred som helhed.

Overtagelsen har medført en væsentlig stigning i både omsætning og personale.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.