Flygtet fange anholdt i løbet af en time
Illustrationsfoto

Flygtet fange anholdt i løbet af en time

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 22-11-22 - 12:30

NYKØBING – Mandag kl. 14:46 modtog politiet en anmeldelse fra personalet på en sikret institution i Annebergparken, Nykøbing, om, at en 19-årig mand, som afsoner, var lykkedes med at stikke af.


Fundet i Haslev
Flugten var formentlig sket med hjælp fra en anden person, som var kørt fra stedet i en bil, som blev efterlyst af politiet efter den 19-åriges flugt.

Flugtbilen blev senere fundet ved en adresse i Haslev, hvor politiet kl. 15:48 kunne anholde den 19-årige samt en 25-årig kvinde fra Haslev.


Kvinde også sigtet
Den 19-årige blev sigtet for at have flygtet fra institutionen, hvor han skulle opholde sig ifølge en dom, og kvinden blev sigtet for at have hjulpet ham i forbindelse med flugten.
Kvinden blev løsladt efter afhøring til sagen, og den 19-årig blev senere på aftenen igen anbragt på institutionen til fortsat afsoning, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.





FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.