Flygtet 29-årig spritbilist anholdt efter uheld
Illustrationsfoto: Rolf Larsen

Flygtet 29-årig spritbilist anholdt efter uheld

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 24-9-20 - 09:57

NYKØBING - En 29-årig spiritus- og narkopåvirket mand fra Nykøbing blev natten til torsdag anholdt, efter han havde forsøgt at flygte fra et trafikuheld på Kærbyvej i Kalundborg.


Kl. 23:46 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var kørt ind i en privat have. Føreren af bilen forsøgte at køre fra stedet, men det lykkedes ikke, så politiet fik ved ankomst til stedet oplyst, at den mandlige fører var stukket af og forsvundet i retning ad jernbanen.

Politiet optog forfølgende til fods, indtil manden forsvandt i noget grønt område ved jernbanen.


Hundepatrulje fandt manden
En tilkaldt hundepatrulje fik fundet frem til manden, som var den 29-årige mand fra Nykøbing.

Han var i besiddelse af bilnøglen til den forulykkede bil og var desuden påvirket af spiritus og formentlig også narkotika, så han blev sigtet for spiritus- og narkokørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer.


29-årig ikke bilens ejer
DSB og Banedanmark var blevet underrettet om politiets arbejde ved jernbanen, så togene kørte i en kort periode med nedsat hastighed på strækningen.

Den 29-årige var ikke ejer af den forulykkede bil, hvis ejer efterfølgende blev anmodet om at få bilen fjernet snarest muligt.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.