NYKØBING - Det nordlige Odsherred, og primært Nykøbing-området er mest plaget af villaindbrud, oplyser Odsherred Kommune.

Antallet af anmeldelser om indbrud i helårsbeboelser er steget en smule fra 1. halvår 2018 til 1. halvår 2019, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Mere præcist fra cirka 60 til cirka 80 indbrud i første halvår, heraf flest i Nykøbing-området, men også i Vig og Asnæs har været en stigning, hvorimod der var færre indbrudsanmeldelser i Fårevejle-området.

Hovedparten af indbruddene fandt sted i de mørke vintermåneder januar og februar, oplyser kommunen.

En oversigt over Nabohjælp sammenholdt med indbrud i privat helårsbeboelse viser imidlertid en tendens til et fald i antallet af indbrud i takt med et stigende antal tilmeldte borgere til nabohjælpsordningen.

Der er i dag over 1.400 borgere i Odsherred, som er tilmeldt eller på anden vis engageret i en Nabohælpsordning, og tallet er fortsat stigende.Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU