Fjerde år med underskud i Odsherred Food ApS
Odsherred Food ApS står bag det store projekt med tang til gourmetrestauranter. Arkivfoto

Fjerde år med underskud i Odsherred Food ApS

AF BJARNE HANSEN / Fredag 18-9-20 - 14:32

NYKØBING - Det kniber gevaldigt for Odsherred Food ApS på Højbyvej i Nykøbing at tjene penge, og underskuddene vokser år for år.


Odsherred Food ApS står bag det store projekt med tang til gourmetrestauranter.

Årets resultat blev for fjerde år i træk et underskud. Underskuddet blev på 510.727 kr. I 2018, 2017 og 2016 var underskuddene henholdsvis 303.996 kr., 98.344 kr. og 77.350 kr.

Firmaet blev startet i 2016 af Rasmus Friis Sørensen og Claus Lynge Marcussen.

I regnskabet ses det også, at den opgjorte egenkapital er 159.583 kr., hvilket er en stigning siden sidste års egenkapital på -404.690 kr.


Stigende aktivitet
Ledelsens beretning for i regnskabet fremhæver, at aktiviteterne har været stigende herunder ansættelse af ny sælger. Flere investeringer har gået til flytning til nye og større lokaler.

“Forhandlinger med ny investor blev landet og vores mål om at være en CO2 neutral virksomhed arbejdes der fortsat på, i takt med at vi italesætter bæredygtighed, FN's Verdensmål og den stigende interesse inden for klimaet”, hedder det i ledelsens beretning.


Forhandler med Vækstfonden
Ledelsen nævner i årsrapporten, at der er konkrete forhandlinger med Vækstfonden og udvikling af flere nye produkter hvor tang udgår over 95 procent er på tegnebrættet.

“Væksten sker i takt med kendskabet til de mange muligheder der er med tang, og med forventning om mindst tre storkunder i starten af 2020 ser ledelsen frem mod nogle meget spændende år for virksomheden”, konkluderer ledelsen.





FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.