NYKØBING - Danske Træbaner ApS, der drives af Thomas Roland, Nykøbing, har oparbejdet et stort underskud og har en negativ egenkapital på over 800.000 kroner.

Efter tre år med underskud på henholdsvis 307.000, 118.000 og 779.000 kr. har ledelsen kapituleret.

Det fremgår af ledelsens bemærkninger i årsrapporten, at da selskabet har tabt selskabskapitalen og “denne vurderes ikke at kunne reetableres i kommende regnskabsår”.

“Ledelsen har efter balancedagen valgt at selskabet skal opløses og aktiverne er som følge deraf indregnet til realisationsværdier”, hedder det.
Firmaets egenkapital er i regnskabet opgjort til -819.839 kr.

Bygger og driver klatreparker
Danske Træbaner ApS designer, projekterer og bygger træbaner samt står også for den daglige drift og vedligehold af fire træbaner i Danmark.

Firmaet blev stiftet i marts 2012 og direktionen består af Thomas Roland Bulskov Nielsen.

Firmaets nuværende ejere registreret som Thomas Roland Bulskov Nielsen via Outdoor Gruppen Holding ApS, som i det seneste regnskab står med en negativ egenkapital på 762.385 kr.

I dette selskabs årsrapport hedder det:

“Selskabet har fået stillet likviditet til rådighed fra nærtstående til hovedanpartshaver. Det er på den baggrund ledelsens vurdering, at selskabet har tilstrækkelige kreditfaciliteter til rådighed for at fortsætte driften som en going concern i 2019, under den forudsætning at gældsbrevet til nærtstående til hovedanpartshaver ikke kræves indfriet på kort sigt”.


Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU