Fibernet tilbydes på Sjællands Odde
Fibia har meddelt, at der skal være 695 tilmeldinger, så graver de kabler ned. Illustrationsfoto

Fibernet tilbydes på Sjællands Odde

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 20-6-20 - 05:13

SJÆLLANDS ODDE - På opfordring af lokale initiativtagere, tilbyder Fibia nu at undersøge interessen for fibernet på størstedelen af Sjællands Odde.


Havnebyen har fået fibernet, men der er ikke lagt fibernet i f.eks. Overby og Overby Lyng endnu.

Fibia vil levere fibernet til Odden, hvis opbakningen er stor nok. Firmaet har meddelt, at der skal være 695 tilmeldinger, så graver de kabler ned.

“Får vi derimod ikke tilstrækkeligt mange tilmeldinger, er vi desværre nødt til at lukke ned for planerne”, meddeler Fibia, der ejes af energi- og fibernetkoncernen SEAS-NVE sammen med det aarhusianske energiselskabet NRGi.


Sidste frist for tilmelding er 30. september.

Fibernet giver lynhurtigt og stabilt bredbånd der blandt andet betyder at man kan arbejde effektivt hjemmefra. Derudover giver det knivskarpt HD-TV, mulighed for at anvende videotelefon, leje film med fjernbetjeningen og meget mere.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU