Fejlvurdering årsag til færdselsuheld
Foto: Presse-fotos.dk

Fejlvurdering årsag til færdselsuheld

AF BJARNE HANSEN / Mandag 3-5-21 - 13:19

NR. ASMINDRUP - Søndag kl. 13:31 skete et færdselsuheld uheld på Odsheredvej i sydgående retning ved Nr. Asmindrup, da to biler stødte sammen i forbindelse med en sammenfletning af vejbanerne.


En 45-årig mand fra Brøndby Strand fejlvurderede afstanden til den forankørende bil i forbindelse med sammenfletningen, og påkørte bilens bagende.

Den forreste bil blev ført af en 42-årig mand fra Vig. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor de to bilister blev tilset.


Den 45-åriges bil kunne ikke køre væk fra stedet, og en skiltevogn blev sendt til uheldsstedet, for at lede trafikken udenom. Vejen blev afspærret mens der var oprydning på stedet, men kunne genåbnes omkring kl. 14:17.

Ingen personer kom noget alvorligt til, men politiet registrerede uheldet.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.