Erhvervspakke til Nykøbing og omegn
Stamvejen til det nye boligområde Anneberg Bakke fra Annebjerg Stræde skal færdiggøres med asfaltbelægning. Illustrationsfoto

Erhvervspakke til Nykøbing og omegn

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 11-6-20 - 10:15

NYKØBING - Byrådet i Odsherred Kommune har indgået en bred politisk aftale om en ny lokal erhvervspakke på 15 millioner kroner, hvor en del af pengene skal anvendes til anlægsopgaver i Nykøbing og Højby.


Erhvervspakke 2 skal supplere Erhvervspakke 1 fra marts, som allerede er udbudt og i gang med det formål at hjælpe erhvervslivet efter corona-krisen.

Blandt de konkrete initiativer er 200.000 kr. til hegn og adfærdsregulerende foranstaltninger ved plejecentrene Solvognen i Højby.


Stamvejen til det nye boligområde Anneberg Bakke fra Annebjerg Stræde er i dag en grusvej, som skal færdiggøres med asfaltbelægning, og til dette formål er afsat 1 mio. kr.

Der skal også anvendes 300.000 kr. på beskæring og renovering af det levende hegn omkring Skolen på A. Ladingsvej i Nykøbing.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU