Endnu en mand fængslet i sag om grov vold
Illustrationsfoto

Endnu en mand fængslet i sag om grov vold

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 14-4-21 - 12:29

NR. ASMINDRUP - En 42-årig mand fra Nr. Asmindrup blev tirsdag morgen anholdt i sit hjem, da han er mistænkt for at have deltaget i et overfald på en 38-årig mand i Nykøbing.


Den 38-årige, der er fra Vig, blev 13.marts udsat for grov vold og trusler med et skydevåben på en adresse i Nykøbing.

Ved en ransagning af den 42-åriges bopæl blev fundet flere skydevåben og en del løs ammunition, som den 42-årige ikke havde tilladelse til at besidde. Han blev derfor også sigtet for at overtræde våbenloven. Politiet skal nu undersøge de beslaglagte våben nærmere.


Varetægtsfængslet
Den 42-årige blev tirsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling.

Han blev fængslet til den 4.maj, hvor der er fristforlængelse i sagen mod den allerede fængslede 35-årige mand, som har siddet varetægtsfængslet siden den 14. marts.

Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, så politiet kan ikke oplyse yderligere på nuværende tidspunkt. Den fængslede tog forbehold for kære.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.