Elever har oversat Rørvig Guiden til engelsk
Der var kontant tak for hjælpen til de store elever på Rørvig Friskole. Foto: John Olsen /photodan.dk

Elever har oversat Rørvig Guiden til engelsk

AF BJARNE HANSEN / Fredag 19-6-20 - 06:33

RØRVIG - Rørvig Handels- og Håndværkerforening har fået hjælp af elever fra Rørvig Friskole til at oversætte Rørvig Guiden 2020 til engelsk.


Rørvig Guiden er på 48 sider og indeholder en masse nyttig indhold såsom bykort, annoncer og omtale af flere af medlemsvirksomhederne.

Guiden er trykt hos Trykkergården i Nykøbing, og kan fås gratis hos de mange virksomheder i Rørvig og den findes også på Turistkontoret i Nykøbing.


Medredaktør af guiden Heidi Schnabel, Rørvig, overrakte gavekort til repræsentanter for 8. klasse og 9. klasse. Gavekortene på 1.000 kr. var suppleret med chipsposer og is på Rørvig Havn.

Samarbejde er etableret gennem lærer Lone Bennetzen, Rørvig Friskole, og Heidi Schnabel er meget glad for samarbejdet og håber det kan fortsætte til næste år.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU