Egebjerg forbereder en multibypark ved skolen
Illustrationsfoto: Colourbox

Egebjerg forbereder en multibypark ved skolen

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 6-6-24 - 07:11

EGEBJERG — Lokalsamfundet i Egebjerg har spændende udsigter til at forvandle et undervurderet område til en pulserende multibypark, takket være en generøs donation på næsten 1 million kroner fra Nordea Fonden.


Egebjerg og Omegns Bylaug har i samarbejde med Egebjerg Skole planlagt etablering af et mountainbikeanlæg på skolens sydlige boldbaner, der i dag står ubrugte. Bylauget har anmodet om brugsretten til dette 10.000 kvadratmeter store areal, hvoraf 3.300 kvadratmeter vil huse selve mountainbikebanen.


Ud over dette anlæg søger bylaug også tilladelse til at etablere et kæmpe Odsherredkort samt en permakulturhave på stedet, som vil udvide parkens tilbud med lærerige og rekreative muligheder for både skoleelever og lokalbefolkningen.

Mountainbikeanlægget, når færdigetableret, vil kræve faglig drift og vedligeholdelse. DGI vil bistå i denne funktion for at sikre, at anlægget altid er i sikker stand for brugerne.


Egebjerg Skole vil desuden stå for løbende tilsyn af såvel bikeanlægget som de øvrige faciliteter i multibyparken.

Det bemærkes også, at adgangen til den nye multibypark vil være fri og åben for alle, uden at det vil koste entré. Det sikrer, at alle interesserede vil kunne nyde godt af de nye faciliteter uden økonomiske barrierer.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.