Efterlyst og bevæbnet mand anholdt
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Efterlyst og bevæbnet mand anholdt

AF BJARNE HANSEN / Fredag 6-5-22 - 12:16

NYKØBING – En 31-årig mand fra Nykøbing, som har været efterlyst gennem længere tid, blev fredag formiddag pågrebet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Spottet i Højby
Kl. 11.15 bemærkede en lokal patrulje fra politistationen i Nykøbing, at den efterlyste mand færdes på parkeringspladsen ved kommunekontoret på Nyvej i Højby Sj.

Politiet fik kontakt til den 31-årige, som siden februar havde været efterlyst på foranledning af Kriminalforsorgen, idet manden ikke havde overholdt nogle betingelser i forbindelse med en idømt frihedsstraf.


Havde knojern
Den 31-årige blev derfor anholdt med henblik på indsættelse i et arresthus og dermed overdragelse til Kriminalforsorgen.

Ved visitationen i forbindelse med anholdelsen fandt politiet den 31-årige i besiddelse af et knojern, som blev beslaglagt som bevis i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af våbenlovgivningen.

Senere vil den 31-årige høre nærmere fra politiet, når våbenlovssagen skal afgøres.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.