Efterlyst mand anholdt i Nr. Asmindrup
Illustrationsfoto

Efterlyst mand anholdt i Nr. Asmindrup

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 20-2-20 - 10:20

NR. ASMINDRUP - En efterlyst og spirituspåvirket mand blev onsdag eftermiddag anholdt i Nr. Asmindrup efter en politijagt.


Kl. 17:05 ville en patrulje kontrollere en modkørende varebil, der kørte ad Gl. Nykøbingvej. Da føreren opdagede dette, blev varebilen ført ind på en adresse, hvorefter føreren stak af.

Politiet fik kontakt til en 45-årig mand fra Asnæs, der som passager var ved at stige ud af varebilen.

En hundepatrulje var i området og blev tilkaldt til eftersøgning af den flygtede fører, som hundepatruljen fandt kl. 17:30 lidt længere henne ad vejen, hvor han gemte sig.


Der var tale om en spirituspåvirket, 44-årig mand uden fast bopæl, som blev anholdt og sigtet for både spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i varebilen.

Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol blev den 44-årige bragt til et arresthus til afsoning af en tidligere idømt frihedsstraf på 60 dages fængsel. Han var nemlig efterlyst i forvejen af politiet til afsoning af denne frihedsstraf.

Den 45-årige passager var ejer af varebilen og blev sigtet for at have overladt føringen af bilen til den 44-årige, selv om han ikke lovligt kunne føre den. Begge kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU