NYKØBING - En politipatruljes rutinekontrol af en personbil gav torsdag morgen en uventet fangst.

Kl. 08:33 standsede politiet en personbil på Isefjordsvej for at lave en rutinemæssig kontrol. Da patruljen aktiverede udrykningssignalet, standsede bilen, og føreren forsøgte at løbe fra stedet.

Betjentene råbte ham an og fik anholdt en 29-årig mand fra Holbæk. Han stak af fra politiet, fordi han var efterlyst og ikke havde noget kørekort.


Manden var efterlyst af politiet, idet han er mistænkt for at have en rolle i en sag om et stort våbenfund, som blev gjort i forbindelse med en ransagning i Kalundborg i sommer.

Påvirket af hash
Den 29-årige var desuden påvirket af hash, så han blev sigtet for narkokørsel og fik udtaget en blodprøve. Han var frakendt førerretten i forbindelse med en tidligere sag om spirituskørsel, så han blev desuden sigtet for kørsel i frakendelsestiden.


Politiet ransagede bilen, hvor der blev fundet forskellige ulovlige dopingmidler, som den 29-årige ikke havde kendskab til. Ejeren af bilen, en 18-årig mand fra Holbæk, blev efterfølgende kontaktet af politiet.

Han erkendte at væksthormonerne tilhørte ham. Han blev derfor sigtet for lov om dopingsmider, og de ulovlige dopingsmidler blev beslaglagt med henblik på konfiskation.


Varetægtsfængslet
Den 29-årige blev efter blodprøveudtagelsen taget med til politistationen til afhøring. Han blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk som sigtet for besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder.

Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, så derfor kan politiet kun oplyse, at den 29-årige blev varetægtsfængslet frem til 26. november.


Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU