Dykker kortvarigt savnet
Illustrationsfoto

Dykker kortvarigt savnet

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 6-8-19 - 11:30

HØJBY - Mandag formiddag var en undervandsjæger kortvarigt savnet i havet ved Falkevej på Gudmindrup, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kl. 09:07 kom et alarmopkald fra en 52-årig kvinde fra Virum, da hun savnede sin mand, der var i gang med undervandsjagt ved Gudmindrup Strand.

Kvinden var bekymret, da hun ikke havde set, at hendes mand havde været oppe og trække luft ind. Hun frygtede derfor, at der skulle være sket ham noget.

Politiets indsatsleder, en ambulance og Joint Rescue Coordination Center kørte frem til stedet for at påbegynde en redningsaktion.

Da redningsberedskabet kom frem til stedet traf de den 52-årige kvinde og den 54-årige undervandsjæger, der nu selv var kommet op af vandet.

Han havde på intet tidspunkt været i fare, men havde været under vandet i længere tid end normalt, hvilket havde vakt bekymring hos konen. Aktionen blev derfor aflæst.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.