Driften af Lyngkroen gav underskud
Arkivfoto

Driften af Lyngkroen gav underskud

AF BJARNE HANSEN / Fredag 2-7-21 - 08:15

NYKØBING – Driften af Lyngkroen gav sidste år røde tal på bundlinjen, primært som følge af restriktionerne i forbindelse med Covid-19.


Restaurationsselskabet Lyngkroen, Rørvig ApS modtog kompensation fra staten på 348.679 kr.

Regnskabet viser et underskud på 125.881 kr., hvor der i forrige regnskabsår var et overskud på 8.859 kr. Året før da var overskuddet på 295.307 kr.


Negativ egenkapital
Virksomhedens egenkapital er opgjort til minus 670.912 kr., men den forventes reetableret via egen drift inden for to-tre år, skriver ledelsen i sin beretning.

Selskabets ledelse har tilkendegivet, at for nuværende har selskabet den nødvendige likviditet til rådighed, for at fortsætte driften, idet selskabets kapitalejer har givet tilsagn om finansiering af den fortsatte drift frem til 31. december 2021.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.