Dramatik anholdelse af spritbilist i Nykøbing
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Dramatik anholdelse af spritbilist i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 28-10-20 - 12:22

NYKØBING - Politiet måtte tirsdag aften foretage en dramatisk anholdelse af en voldelig spritbilist på Vesterbro i Nykøbing.


Af politiets døgnrapport fremgår, at kl. 17:25 anholdt og sigtede politiet en 28-årig mand fra Højby for spirituskørsel i en personbil.

“I forbindelse med anholdelsen blev den 28-årige pludselig udadreagerende, så politiet så sig nødsaget til at anvende peberspray for at få ham pacificeret og lagt på jorden.

Herunder lykkedes det ham at sparke en politiassistent over benet, så sigtelserne mod den 28-årige kom også til at omfatte straffelovens bestemmelser om vold mod politiet”, hedder det i døgnrapporten.


Anbragt i detentionen
Den 28-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev efterfølgende anbragt i detentionen, indtil politiet omkring kl. ca. 23:00 vurderede, at han kunne tage vare på sig uden at skade andre.

Politiassistenten blev undersøgt på en skadestue, og den 28-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og sagerne skal afgøres i retten.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.