Død mand fundet ved Sjællands Odde
Foto: Presse-fotos.dk

Død mand fundet ved Sjællands Odde

AF BJARNE HANSEN / Mandag 4-9-23 - 17:36

SJÆLLANDS ODDE - En afdød mand blev mandag eftermiddag fundet drivende i vandet ud for Gnibenvej, som er tæt på spidsen af Sjællands Odde, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, som endnu ikke har identificeret manden.


Fundet af forbipasserende
- Manden blev fundet af en forbipasserende, der så den afdøde et par meter ude i vandet. Manden blev bjærget ind, og vi er nu ved at prøve at identificere ham. Vi kan ikke for nuværende sige med sikkerhed, hvad dødsårsagen er, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi Mikael Rahn.


Kort tid i vandet
Det var klokken 13:55 at fundet af den afdøde blev anmeldt til politiet.

Manden har tilsyneladende kun ligget i vandet i kortere tid. Han beskrives som 50-60 år, kraftig af bygning og iført en grå hættetrøje, blå t-shirt og vandrestøvler af mærket OKIY.

- Er der personer, der har en ide om, hvem personen kan være, så må de meget gerne ringe 1-1-4 og komme med deres oplysninger, siger Mikael Rahn.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.