Disse tre hold skal du holde øje med ved VM i håndbold
Illustrationsfoto

Disse tre hold skal du holde øje med ved VM i håndbold

ANNONCEINDHOLD

Fredag 22-1-21 - 16:10

Vi er halvvejs gennem januar, og det betyder, at det nu endelig er blevet den tid på året, hvor vi skal se de danske håndboldherrer i aktion igen ved VM.

I år bliver slutrunden afviklet i Egypten, og selvom nogle af holdene er blevet ramt af coronavirus lige før slutrundens start, så er de fleste hold kampklare og glæder sig til at komme i gang med at spille, selvom kampene skal spilles uden tilskuere.

Ligesom til enhver anden slutrunde er der selvfølgelig nogle hold, der er spået større chancer for at vinde VM end andre hold. Hvis du er en af dem, der kommer til at sidde klistret til skærmen, når VM går i gang, så kan du med fordel overveje, om du skal sikre dig selv lidt ekstra sjov, når du sidder og ser kampene. Du har nemlig muligheden for at oddse på de forskellige kampe, og du kan altid tjekke dagens odds ud, hvis du vil have inspiration til, hvad du skal spille på. Ellers kan du også læse med videre her, hvor vi giver dig tre bud på hold, du skal holde øje med ved dette års VM i håndbold. Måske det er nogle, du tør spille på?

Danmark
Danmark er ikke kun forsvarende verdensmestre, men faktisk også forsvarende olympiske mestre. Derfor anses Danmark som værende storfavoritter til at vinde VM til trods for, at deres deltagelse ved sidste års EM ikke var nogen stor succes. Der er dog god grund til at holde øje med Danmark, når Mikkel Hansen, Niklas Landin og resten af holdet løber på banen, for det er et stærkt hold med masser af gamle og nye kræfter.

Norge
Blandt Skandinaviens hold finder vi også Norge, som også er et hold, der er værd at holde øje med ved dette års VM. Norge har et rutineret hold med Sander Sagosen i spidsen, og de er bestemt ikke kommet til denne slutrunde for at ligge på den lade side. Norge vandt bronze ved EM sidste år, og forinden det vandt de sølv ved VM i både 2019 og 2017. De kan altså godt lide at blande sig i toppen, og selvom de skal møde Frankrig allerede i de indledende runder, så er der god chance for, at Nordmændene kan komme langt ved denne slutrunde.

Spanien
Sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig god grund til at holde øje med Spanien ved dette års VM. Selvom de måtte tage til takke med en 7. plads ved VM for to år siden, så kommer de altså til denne slutrunde som forsvarende europamestre. Spanien har et ekstremt rutineret hold med en masse stærke spillere, så det bliver spændende at se, hvordan de klarer sig i år. Der er næsten altid garanti for spændende kampe, når Spanien spiller, så derfor er der god grund til at holde øje med dem.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.