Dårlig hygiejne hos SPAR på Rørvigvej
Illustrationsfoto

Dårlig hygiejne hos SPAR på Rørvigvej

AF BJARNE HANSEN / Mandag 22-6-20 - 06:13

NYKØBING - Fødevarekontrollen har igen fundet kritisable forhold hos SPAR på Rørvigvej.


Supermarkedet har fået anmærkninger for overtrædelser af fødevarelovgivningen på minimum tre ud af de seneste fire kontrolbesøg, oplyser Fødevarestyrelsen, som på den baggrund har mulighed for at tage skærpede sanktioner i brug.

Under det seneste kontrolbesøg blev fersk fisk ikke opbevaret tilstrækkeligt køligt, og butikken valgte at kassere alt fisken og ville samtidig stoppe salget af fersk fisk, indtil der er fundet en løsning på problemet med utilstrækkelig nedkøling.


Dårlig rengøring
Fødevarekontrollen måtte desuden indskærpe, at lokaler, hvor der findes fødevarer, skal holdes rene.

Af kontrolrapporten fremgår, at på virksomhedens lager lå der ekskrementer af mus i begge ender af lageret af ældre dato.

I et kølerum med mejeriprodukter fremstod undersiden af flere hylder og hyldeforkant med sorte, grønne og hvide belægninger i vækst.

Virksomheden ville straks iværksætte en rengøring, fremgår det af kontrolrapporten.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.