Corona: 12 ansatte i hjemmeplejen hjemsendt
Illustrationsfoto

Corona: 12 ansatte i hjemmeplejen hjemsendt

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 3-12-20 - 10:55

ODSHERRED - Odsherred Kommune har den seneste måned oplevet et antal Covid-19-tilfælde rundt om i kommunens dagtilbud, skoler og et enkelt ældrecenter.


Ikke smittet i arbejdstiden
Smittetilfældene på kommunens dagtilbud, skoler og ældrecentre stammer som regel fra sociale arrangementer, oplyser kommunen på Facebook.

En testet positiv
I dag har kommunen konstateret, at en medarbejder i hjemmesygeplejen er testet positiv for Covid-19.

Kommunen oplyser på Facebook, at medarbejderen er blevet smittet uden for arbejdstiden, men har været på arbejde og haft kontakt med kolleger og borgere.


11 hjemsendt
11 sygeplejersker i hjemmesygeplejen blev derfor hjemsendt som nære kontakter. De møder ikke på arbejde før efter 2. negative test og ingen symptomer. De bliver testet igen fredag.

Fem borgere testet
Derud bliver de fem berørte borgere i hjemmesygeplejen testet, de har fået anbefalinger om selvisolering.


Vagter en udfordring
“På den helt korte bane er det en udfordring at få dækket vagterne i hjemmeplejen, når man med dags varsel tager 12 sygeplejerske ud af skemaet.

Ledere og medarbejdere gør alt hvad de kan for at vise fleksibilitet og minimere generne for borgerne. Men det er klart, at sygeplejen lige nu prioriterer opgaverne”, skriver kommunen på Facebook.




FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.