Campinghytter udlejet hele sommeren
Campinghytterne er udlejet hele sommeren. Fotos: Odsherred Camping

Campinghytter udlejet hele sommeren

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 1-7-20 - 07:16

NYKØBING - Odsherred Camping ved Nordstrand har fået en god start på sommersæsonen, hvor især hytterne med det mest nødvendige for at få en behagelig campingferie er populære.


- Der er en ganske fin belægning af pladserne og alle hytter er lejet ud på ugebasis i hele skoleferien. Så vi har mange dejlige gæster, konstaterer campingchef Majken Nevermann, som fremhæver, at mange vælger campingpladsen, fordi der er fred og ro.

De populære campinghytter er noget nær en luksusferie. Hytterne har plads til fire personer, og der er både køleskab, kogeplade og service i hytten, som også er udstyret med gratis WiFi.Hytterne er udstyret med det mest nødvendige for at få en behagelig campingferie.

Lejerne skal bare selv medbringe sengelinned.

Leje af en hytte er inklusiv slutrengøring, så lejeren skal bare rydde op og smide skraldet ud i skraldespandene ved affaldsstationerne, inden de rejser.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU