Byrådsflertal vil tillade boligbyggeri i Højby
Illustrationsfoto: Colourbox

Byrådsflertal vil tillade boligbyggeri i Højby

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 30-4-22 - 08:36

HØJBY – Med undtagelse af Enhedslistens ene medlem, så vil Byrådets 24 øvrige medlemmer tillade byggeriet af 40 rækkehuse på Stenbjergparken i Højby.


Lokalplan i høring
Der er nu udarbejdet et forslag til en lokalplan, som sendes i offentlig høring.

Lokalplanen indeholder mulighed for at opføre omkring 40 boliger i form af rækkehuse. Der er i lokalplanen sat krav til et fælles friareal som bebyggelsen er centreret omkring.

Enhedslisten har gjort gældende, at der ikke er nogen grund til at bygge flere nye boliger som boligmarkedet og befolkningsprognoserne er på nuværende tidspunkt.


Mindretalsudtalelse
”Derudover ønsker Enhedslisten at lokalplaner der godkendes indeholder bæredygtighed og klimaforsvalige løsninger. Enhedslisten ønsker en opprioritering af energirenovering af ældre huse og et øget fokus på bæredygtighed”, fremgår det af mindretalsudtalelsen.





FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.