Byrådet vil gøre ældres svømning gratis
Illustrationsfoto

Byrådet vil gøre ældres svømning gratis

AF BJARNE HANSEN / Mandag 15-6-20 - 07:12

NYKØBING - Står det til et flertal i Byrådet, så skal pensionisterne have mulighed for en gratis morgendukkert i Nykøbing Sjælland Svømmehal.


Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Odsherred Listen og Venstre ønsker at få undersøgt muligheden for, at egenbetalingen til morgensvømning til pensionister kan reduceres eller helt fjernes.

I Nykøbing svømmer pensionister i alt 16.640 gange på et år, hvilket svarer til et halvt hundrede dagligt, viser tal fra kommunen.


Konkurrenceforvridende
At gøre svømning gratis for pensionister kan ifølge kommunens administration være konkurrenceforvridende over for de folkeoplysende foreninger og aftenskoler, som tilbyder svømning til pensionister og seniorer.

Flere foreninger har foreningshold for seniorer og pensionister.

Aftenskolen LOF tilbyder forskellige former for træning i vand i blandt andet svømmehallen i Nykøbing. Holdene er meget benyttet af pensionister, da nogle af holdene er hensynstagende hold, hvor der er få deltagere og derfor mulighed for individuelle hensyn, fremhæver administrationen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU