Buschauffør sigtet for at køre påvirket af euforiserende stoffer
Illustrationsfoto

Buschauffør sigtet for at køre påvirket af euforiserende stoffer

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 31-1-24 - 09:53

NYKØBING - Tirsdag eftermiddag skete et færdselsuheld i Nykøbing, der involverede en bus, et vejskilt og en parkeret bil.


Midt- og Vestsjællands Politi har bekræftet hændelsen og oplyser, at den 59-årige buschauffør er blevet sigtet for at føre bussen i påvirket tilstand af euforiserende stoffer.

Uheldet fandt sted kl. 17:02, da en bus forlod en busholdeplads ved Nykøbing Station og i den proces påkørte et vejskilt, hvorefter den ramte en parkeret bil. Efter sammenstødet fortsatte bussen sin kørsel, men ejeren af den parkerede bil besluttede at forfølge den.

Det lykkedes ejeren at få standset bussen midlertidigt, men chaufføren valgte kort efter at fortsætte sin færd alligevel.


Heldigvis formåede en opmærksom passager inde i bussen at forsinke chaufføren længe nok til, at en politipatrulje kunne nå frem til stedet. De lokale betjente arbejdede hurtigt og iværksatte en undersøgelse af buschaufføren, der viste tegn på mulig påvirkning af euforiserende stoffer.

Den 59-årige mand, der var fører af bussen, blev øjeblikkeligt anholdt og transporteret til en nærliggende sundhedsinstitution, hvor han skulle undergå en blodprøve for at afgøre, om han var påvirket af euforiserende stoffer. Politiet sigtede ham desuden for at have ført bussen i en tilstand, der kunne udgøre en fare for trafiksikkerheden.


Politiet arbejder fortsat på at indsamle oplysninger om hændelsen, og det forventes, at den 59-årige buschauffør vil stå til regnskab for sine handlinger i retten. Færdselsuheldet har indtil videre ikke ført til rapporterede personskader, men både vejskiltet og den parkerede bil blev beskadiget som følge af sammenstødet.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer vidner, der kan have set hændelsen eller have yderligere oplysninger, til at træde frem og kontakte politiet for at hjælpe med at opklare sagen.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.