Brugsen i Højby tjente på udlejning
Arkivfoto: Google

Brugsen i Højby tjente på udlejning

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 27-6-24 - 07:33

HØJBY - Troldepladsen A/S, beliggende på Højby Stationsvej i Højby, har oplevet en betydelig stigning i deres overskud i det forgangne år.


Selskabet, som er en del af koncernregnskabet for modervirksomheden Højby Sjælland Brugsforening A.M.B.A., arbejder med køb, salg, udvikling og udlejning af fast ejendom.


I det seneste regnskabsår nåede Troldepladsen A/S et årsresultat på 520.969 kr., en markant stigning i forhold til sidste års resultat på 311.488 kr. Denne positive udvikling afspejler virksomhedens succesfulde strategier og effektive drift.


Virksomhedens egenkapital er nu opgjort til 13,6 mio. kr., hvilket understreger en solid økonomisk grundlag og giver potentiale for yderligere vækst og investeringer i fremtiden.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.