Bridgeklubber lægges sammen
Illustrationsfoto

Bridgeklubber lægges sammen

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 14-8-19 - 16:20

RØRVIG - Rørvig og Nykøbing Sjælland bridgeklubber har på deres respektive generalforsamlinger besluttet sig for at sammenlægge de to klubber for at skabe endnu bedre vilkår for bridgespillere i det nordlige Odsherred.

Den nye samlede klub, som blot hedder Rørvig Bridgeklub, vil have to ugentlige spilledage. Mandage i Nykøbing-afdelingen, hvor der spilles i Pakhuset, og torsdage hvor der spilles i Sejlklubben i Rørvig.

Som noget nyt er der planer om at tilbyde undervisning til nye medlemmer, så man kan få den helt rigtige indføring til landets mest populære tankesport.

På landsplan er der mere end 25.000 bridgespillere under Danmarks Bridge Forbund, og spillere fra det nordlige Odsherred har flere gange gjort sig bemærket på landsplan og har bl.a. hjemtaget et veteran danmarksmesterskab.

Mere øvede medlemmer kan glæde sig over at der fremover vil være en ny samlet turneringsledelse for både Rørvig og Nykøbing afdelingen, som vil tilbyde en lang række forskellige spændende turneringsformer, og som noget nyt for Nykøbing vil der være lagte kort fra klubbens digitale kort-blandingsmaskine, hvilket giver spillerne mulighed for efterfølgende at kunne analysere aftenens spil online.

Marianne Poulsen, formand for Rørvig Bridgeklub, synes, det er fantastisk, at det er lykkedes at sammenlægge klubberne, da det giver flere fælles kræfter til at udvikle bridgemiljøet.

- Med de nye initiativer har vi mulighed for at tiltrække både øvede bridgespillere samt helt nye medlemmer, som er nysgerrige på dette helt fantastiske spil, hvor også det sociale samvær er i top, siger Marianne Poulsen.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.