Brandfolk i Nykøbing og Lumsås får ny chef
Lars Karlsen kender området, da han er tidligere viceberedskabschef i Odsherred Brandvæsen. Arkivfoto

Brandfolk i Nykøbing og Lumsås får ny chef

AF BJARNE HANSEN / Mandag 31-8-20 - 13:07

NYKØBING - Vestsjællands Brandvæsen, der blandt andet har stationer i Nykøbing og Lumsås, har ansat en ny beredskabsdirektør.


Det er Lars Karlsen, der fra 1. september er ny beredskabsdirektør for Vestsjællands Brandvæsen, oplyser Christina Krzyrosiak Hansen (S), der udover at være formand for beredskabskommissionen er borgmester i Holbæk Kommune.

Lars Karlsen kender området, da han er født Højby og tidligere viceberedskabschef og indsatsleder i Odsherred Brandvæsen, og har fungeret som konstitueret beredskabsdirektør i Vestsjællands Brandvæsen efter den hidtidige beredskabsdirektør Helle Søeberg.

Lars Karlsen er fra Højby og uddannet plejer på Psykiatrihospitalet i Nykøbing, hvor han arbejdede frem til 1989.


- Mit mål er, at Vestsjællands Brandvæsen skal være et borgernært beredskab, hvor det forebyggende arbejde og den beredskabsmæssige indsats skaber størst mulig tryghed og sikkerhed for borgere, virksomheder og kommuner i lokalområderne, fortæller den nye beredskabsdirektør Lars Karlsen.

Vestsjællands Brandvæsen har været igennem en turbulent tid, nu er der brug for ro og fremgang. Karlsen siger selv, at han både er stolt og glad over at have fået jobbet som beredskabsdirektør.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU