• <em>Branden opstod i en lille generator bag Geppels Legetøj. Foto: Henning Lundhøj</em>
  • Branden opstod i en lille generator bag Geppels Legetøj. Foto: Henning Lundhøj<br>
  • Branden opstod i en lille generator bag Geppels Legetøj. Foto: Henning Lundhøj<br>
  • Branden opstod i en lille generator bag Geppels Legetøj. Foto: Henning Lundhøj<br>

Brand på Svanetorvet blev opdaget i tide

AF BJARNE HANSEN / Søndag 19-7-20 - 10:11

NYKØBING - En brand i en kompressor i en baggård på Svanetorvet på bagsiden af Geppels Legetøj på Algade på blev i morges opdaget så tilpas tidligt, at den ikke nåede at udvikle sig dramatisk.


Vestsjællands Brandvæsen blev alarmeret kl. 07:45, og indsatsleder Johnny Hellfritzsch fortæller, at meldingen i første omgang lød på bygningsbrand og ild op gennem taget.

- Men kort efter blev det ændret til, at der var ild i en kompressor ved butikkens bagindgang.

Ilden havde fået fat i en hæk og nogle buske, men havde ikke nået at brede sig til selve bygningen. Der kom lidt røg ind i butikken, men ikke mere end det kunne luftes ud, siger Johnny Hellfritzsch til Nykøbing Avis.


Avisens mand på stedet fortæller, at der også var gået ild i den europalle, som kompressoren stod på.

- Ilden var hurtigt slukket.

Kompressoren var bare en lille en, som butikken bruger til at fylde badedyr og bolde op med luft, siger Johnny Hellfritzsch.

Årsagen til brandens opståen er endnu ikke klarlagt, men ifølge indsatslederen kan en mulig forklaring være, at kompressoren måske var løbet tør for olie.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU