Brand på høloft på opholdssted for unge
Illustrationsfoto

Brand på høloft på opholdssted for unge

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 29-7-20 - 11:43

NR. ASMINDRUP - Der udbrød tirsdag aften brand på en ejendom på Nørremarksvej i Nr. Asmindrup, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Kl. 18:47 rykkede brandvæsnet og politiet ud efter en anmeldelse om ildebrand i en større landbrugsejendom. Det viste sig, at personer til stede på ejendommen stort set selv havde fået slukket en mindre brand på et høloft, så brandvæsnets efterslukningsopgave var hurtigt overstået.


En ambulance blev dog tilkaldt til stedet, idet en 69-årig mand efter brandslukningen skulle kontrolleres for eventuel røgforgiftning.

Ejendommen er et opholdssted for unge, og politiet skal nu undersøge, om et barn, der havde opholdt sig på høloftet kort forinden, kan have en rolle omkring uforsigtig omgang med noget, der kunne få en brand til at opstå.

Der skete kun minimal skade ved branden, oplyser politiet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU