Brand på byggeplads ved Nykøbing Skole
Foto: Henning Lundhøj

Brand på byggeplads ved Nykøbing Skole

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 11-6-24 - 19:20

NYKØBING - Tirsdag eftermiddag opstod der en brand på byggepladsen ved Nykøbing Skole på A. Ladingsvej i Nykøbing. Alarmen gik kl. 17:50, da sort røg og flammer blev konstateret på stedet.


Vestsjællands Brandvæsen reagerede hurtigt og sendte brandfolk fra Nykøbing til stedet med to udrykningskøretøjer og en vandvogn. Politiet rykkede også ud til byggepladsen for at assistere.

Årsagen til den tykke sorte røg, der kunne ses på lang afstand, skyldtes, at ilden fik fat i et gummidæk på en dumper.


Branden menes at være startet i noget byggeaffald midt på pladsen. Området, hvor ilden opstod, er lukket og anvendes af entreprenørfirmaet Morten C. Henriksen til oplagsplads for maskiner og affald.


Brandvæsenet fik hurtigt kontrol over flammerne, og ingen personer kom til skade i forbindelse med branden. Årsagen til brandens opståen undersøges nærmere, men de foreløbige meldinger peger på, at det var byggeaffald, der antændte.

Opdateres

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.